Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg tisztított, csíkokra vágott pacal 1 fej vöröshagyma 1 gerezd fokhagyma őrölt pirospaprika olaj bors Elkészítése: A megmosott, tisztított csíkokra vágott pacalt felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje és körülbelül 10-15 percig főzöm. 15 perc eltelte után leszűröm. A hagymát kockákra vágom, kevés olajon megfonnyasztom, majd félre húzom és meghintem pirospaprikával. Hozzáadom a pacalt, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Drága
Beküldte: 2013.11.17.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg tisztított, csíkokra vágott pacal
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • őrölt pirospaprika
  • olaj
  • bors


Elkészítése:

A megmosott, tisztított csíkokra vágott pacalt felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje és körülbelül 10-15 percig főzöm. 15 perc eltelte után leszűröm.

A hagymát kockákra vágom, kevés olajon megfonnyasztom, majd félre húzom és meghintem pirospaprikával. Hozzáadom a pacalt, sózom, borsozom, majd a fokhagymát is hozzáadom. Vízzel felöntöm és puhára párolom. Ha a levét elfőtte akkor azt pótolom.

Főtt burgonyával tálaltam.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Drága Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is