Elkészítése
A zöldborsót megfőzzük, úgy mintha húsból készítenénk a pörköltet, szalonnát vagy sonkát apróra vágva bele főzzük.
Nokedlivel és egy kis tejföllel tálaljuk.
A zöldborsót megfőzzük, úgy mintha húsból készítenénk a pörköltet, szalonnát vagy sonkát apróra vágva bele főzzük. Nokedlivel és egy kis tejföllel tálaljuk.
A zöldborsót megfőzzük, úgy mintha húsból készítenénk a pörköltet, szalonnát vagy sonkát apróra vágva bele főzzük. Nokedlivel és egy kis tejföllel tálaljuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A zöldborsót megfőzzük, úgy mintha húsból készítenénk a pörköltet, szalonnát vagy sonkát apróra vágva bele főzzük.
Nokedlivel és egy kis tejföllel tálaljuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.