Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 hátsó, füstölt sertéscsülök 4-5 fej vöröshagyma 20 dkg füstölt szalonna kevés zsír őrölt csemege paprika bors delikát 3 tk csípős paprikaőrlemény 2 zöld paprika 2 paradicsom 1 üveg lecsó Elkészítése: A füstölt csülköt 2-3 órával az elkészítés előtt hideg vízben áztatjuk. A kockára vágott füstölt szalonnát egy lábasban megpirítjuk, (szükség esetén egy kis […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
180 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
peterson78
Beküldte: 2013.11.16.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 hátsó, füstölt sertéscsülök
  • 4-5 fej vöröshagyma
  • 20 dkg füstölt szalonna
  • kevés zsír
  • őrölt csemege paprika
  • bors
  • delikát
  • 3 tk csípős paprikaőrlemény
  • 2 zöld paprika
  • 2 paradicsom
  • 1 üveg lecsó


Elkészítése:

A füstölt csülköt 2-3 órával az elkészítés előtt hideg vízben áztatjuk.

A kockára vágott füstölt szalonnát egy lábasban megpirítjuk, (szükség esetén egy kis zsírt adunk hozzá), majd az apróra vágott vöröshagymát megpirítjuk benne és a tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát. Ezt követően hozzáadjuk a kockára darabolt csülköt, valamint a csontot i, és felengedjük vízzel.

Borssal, kevés delikáttal ízesítjük. Hozzáadjuk a csípős paprikaőrleményt, a zöld paprikát és a paradicsomot, majd amikor felfőtt beletesszük a lecsót is és a húst puhára főzzük.

Puha kenyérrel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
peterson78
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is