Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 szelet sertéskaraj csont nélkül 4 sertéstarja csont nélkül grill fűszer só 1 tk durvára őrölt bors étolaj 1 kg burgonya 40 dkg házi csalamádé 2 fej lilahagyma Elkészítése: A hússzeleteket kiklopfoljuk, a tarján az inas részeket bevagdossuk, megszórjuk sóval, grill fűszerrel és durvára őrölt borssal. A karaj és tarja szeleteket egy tálba tesszük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.11.16.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 szelet sertéskaraj csont nélkül
  • 4 sertéstarja csont nélkül
  • grill fűszer
  • 1 tk durvára őrölt bors
  • étolaj
  • 1 kg burgonya
  • 40 dkg házi csalamádé
  • 2 fej lilahagyma


Elkészítése:

A hússzeleteket kiklopfoljuk, a tarján az inas részeket bevagdossuk, megszórjuk sóval, grill fűszerrel és durvára őrölt borssal. A karaj és tarja szeleteket egy tálba tesszük és annyi olajat öntünk rá, hogy ellepje, majd 24 órára a hűtőbe tesszük pácolódni.

A hagymát és a burgonyát megtisztítjuk. A burgonyát hasábokra a hagymákat fél karikákra vágjuk. A burgonyát bő olajban megsütjük.

A hússzeleteket grillen vagy serpenyőben kevés olajon szép pirosra sütjük. A megsült húst sült burgonyával, házi csalamádéval és a lilahagymával tálaltam.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is