Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Pisztráng kapormártással

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 db pisztráng só őrőlt bors fél dl olaj 1kávés kanál pirospaprika Kapormártás hozzávalói: 1 csokor friss kapor 1 gerezd fokhagyma 2 dl főzőtejszín 1 kanál liszt fél dl olaj só 2 dl tej Elkészítéseű A halat tisztítás után beirdalom, majd mindenhol jól besózom, borsozom. Egy sütőedénybe teszem és egy pici olajat öntök alá. 0,5 dl […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.11.21.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 db pisztráng
  • őrőlt bors
  • fél dl olaj
  • 1kávés kanál pirospaprika

Kapormártás hozzávalói:

  • 1 csokor friss kapor
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 dl főzőtejszín
  • 1 kanál liszt
  • fél dl olaj
  • 2 dl tej


Elkészítéseű

A halat tisztítás után beirdalom, majd mindenhol jól besózom, borsozom. Egy sütőedénybe teszem és egy pici olajat öntök alá. 0,5 dl olajba teszem a pirospaprikát és egy csipet sót, összekeverem majd megkenem vele a beirdalt halat.

A sütőedényt lezárom és 180-200 fokon, kevés burgonyával szép pirosra megsütöm. Amikor megsült kapormártással és a sült burgonyával tálalom.

A mártás elkészítése:
A kaprot megmosom,összevágom nagyon apróra. Az olajat felteszem és amikor meleg, hozzáadom az egy kanál lisztet és a felvágott fokhagymát, majd az összevágott kaprot és tejszínnel felöntöm. Amikor kezd sűrűsödni, tejjel felöntöm.

Nem biztos hogy minden tej kell bele, figyelni kell a sűrűségét.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is