Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg borsó 2-3 közepes burgonya 2-3 szál sárgarépa 3-4 karfiol rózsa petrezselyemzöld 1 ek liszt 1 ek só fél ek ételízesítő száraztészta (elhagyható) Elkészítése: A borsót és a kockára vágott burgonyát kevés olajon megpároljuk. Hozzáadjuk a lisztet és felöntjük kb 2 l vízzel. Ízesítjük sóval, ételízesítővel és felfőzzük. Hozzáadjuk a kockákra vágott sárgarépát, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
mary101
Beküldte: 2013.11.24.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg borsó
  • 2-3 közepes burgonya
  • 2-3 szál sárgarépa
  • 3-4 karfiol rózsa
  • petrezselyemzöld
  • 1 ek liszt
  • 1 ek só
  • fél ek ételízesítő
  • száraztészta (elhagyható)


Elkészítése:

A borsót és a kockára vágott burgonyát kevés olajon megpároljuk. Hozzáadjuk a lisztet és felöntjük kb 2 l vízzel. Ízesítjük sóval, ételízesítővel és felfőzzük.

Hozzáadjuk a kockákra vágott sárgarépát, karfiolt, petrezselyemzöldet és lassú tűzön puhára főzzük. Kevés száraztésztát (én kis kockát használtam) enyhén sós vízben megfőzzük.

Ha kész a leves, levéve a tűzről belekeverjük a kifőtt tésztát. Galuskával is készíthető.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
mary101
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is