Elkészítése
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell
- 1 kis fej vöröshagyma
- 3 evőkanál olívaolaj
- 1 kg sütőtök
- 1 teáskanál szerecsendió
- 1 teáskanál gyömbérpor
- 2-3 dl húsleves
- curry
- kevés fehér bors
- só
- 3 evőkanál méz
Elkészítése:
A sütőtököt meghámozzuk, a belső részét kivájjuk és kockákra vágjuk. A csirkemellet megmossuk és csíkokra szeleteljük.
A hagymát apróra vágjuk, majd kevés olajon üvegesre pároljuk. Rátesszük a csirkemellcsíkokat és fehéredésig sütjük. Fűszerezzük, majd felöntjük a húslevessel. Addig főzzük, amíg a leve elpárolog. A végén meglocsoljuk mézzel, majd rizzsel tálaljuk.
