Elkészítése
Hozzávalók:
Aljához:
- 50 dkg darált keksz
- 15 dkg porcukor
- 15 dkg Rama
- 3 tojássárgája
- rum vagy rumaroma
- 3 ek kakaó
- 5 ek baracklekvár
Tetejéhez:
- 15 dkg porcukor
- 3 tojásfehérje felvert habja
- 30 dkg kókuszreszelék
Elkészítése:
Az aljára a hozzávalókat összegyúrjuk. Addig, míg elkészítjük a tetejét, félretesszük.
A tetejére felverjük a tojások fehérjét és hozzászitáljuk a porcukrot. Ezt jól összedolgozzuk. Majd hozzákeverjük a kókuszreszeléket.
Egy citromfacsarót megfordítunk, az alját kibéleljük fóliával, belerakjuk előbb a fehér, majd a barna masszát, jól belenyomjuk, hogy felvegye a facsaró formáját, majd kivesszük.
