Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 db tojás 5 db mángold levél 0,5 dl étolaj 5 dkg reszel sajt kávéskanál só csipet őrölt bors csipet őrölt gyömbér kis fej vöröshagyma 1 kávéskanál finomliszt Elkészítése: Szükség van egy mélyebb palacsintasütőre, és fedőre. A hagymát kockára vágjuk, a mángold növényt jól megmossuk, nyélrészét apróra vágjuk, majd a levélrészét kicsit nagyobb méretűre,A hagymát […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Marika Bacsó
Beküldte: 2013.12.17.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 db tojás
  • 5 db mángold levél
  • 0,5 dl étolaj
  • 5 dkg reszel sajt
  • kávéskanál só
  • csipet őrölt bors
  • csipet őrölt gyömbér
  • kis fej vöröshagyma
  • 1 kávéskanál finomliszt


Elkészítése:

Szükség van egy mélyebb palacsintasütőre, és fedőre. A hagymát kockára vágjuk, a mángold növényt jól megmossuk, nyélrészét apróra vágjuk, majd a levélrészét kicsit nagyobb méretűre,A hagymát az olajon megdinszteljük, a mángoldot beletesszük az edénybe és lefedve 5 percig pároljuk.A tojást felütjükegy edénybe, villával habosra felverjük, majd beletesszük a sót, és a fűszereket,a sajtot és a lisztet. Csomómentesre elkeverjük, és ráöntjük a mángoldra.

Fedő alatt megsütjük az egyik oldalát, majd megfordítjuk mint a palacsintát, és megsütjük a másik oldalt is. Melegen tálaljuk, Magvas kenyeret adunk hozzá:
[box style=”info”]A mángold növény könnyen termeszthető, sok vitamint, és ásványi anyagot tartalmaz, és még télen is szedhető takarás alól, amíg nincs 10-15 fok hideg.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tavasz Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Marika Bacsó
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is