Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hidegtálak

Paprikás oldalas

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 600 g oldalas (húsos) 100 ml szójaszósz 6 gerezd fokhagyma 1 vöröshagyma 5 egész bors 5 szegfűbors 2 ek só víz A tálaláshoz: 3 gerezd fokhagyma fűszerpaprika Elkészítése: Az oldalast egy edénybe tesszük, hozzáadjuk a szójaszószt, fokhagymát, borsot, szegfűborsot és a sót, majd annyi vízzel felöntjük, amennyi ellepi. Fedő alatt, forrásban addig főzzük, amíg […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
130 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Rumanne Nagy Szilvia
Beküldte: 2013.12.20.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 600 g oldalas (húsos)
  • 100 ml szójaszósz
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 1 vöröshagyma
  • 5 egész bors
  • 5 szegfűbors
  • 2 ek só
  • víz

A tálaláshoz:

  • 3 gerezd fokhagyma
  • fűszerpaprika


Elkészítése:

Az oldalast egy edénybe tesszük, hozzáadjuk a szójaszószt, fokhagymát, borsot, szegfűborsot és a sót, majd annyi vízzel felöntjük, amennyi ellepi. Fedő alatt, forrásban addig főzzük, amíg meg nem puhul.

Ha megpuhult akkor kivesszük a vízből, kicsit kihűtjük, majd bekenjük zúzott fokhagymával és megszórjuk pirospaprikával. Szeletelve, friss kenyérrel, mustárral kínáljuk.
[box style=”info”]Nagyon szeretjük a férjemmel, mindig a hazai abált tokaszalonnára emlékeztet! :)[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Rumanne Nagy Szilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is