Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Leves receptek

Zöldség levesek

Sajtos-kapros zöldbableves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 csokor kapor 2 dl tejföl 80 g sajt (ömlesztett) só ízlés szerint bors ízlés szerint 1 ek fűszerpaprika 5 ek napraforgó olaj 40 dkg burgonya 2 csapott ek liszt 50 dkg zöldbab 20 dkg kolbász 1 közepes db vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1 közepes db sárgarépa 1 közepes db fehérrépa 2 l víz […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.12.30.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 csokor kapor
  • 2 dl tejföl
  • 80 g sajt (ömlesztett)
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 1 ek fűszerpaprika
  • 5 ek napraforgó olaj
  • 40 dkg burgonya
  • 2 csapott ek liszt
  • 50 dkg zöldbab
  • 20 dkg kolbász
  • 1 közepes db vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 közepes db sárgarépa
  • 1 közepes db fehérrépa
  • 2 l víz
  • 1 csokor petrezselyem


Elkészítése:

A karikára vágott kolbászt kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a megpucolt és felkockázott vöröshagymát és a fokhagymát. Beletesszük a megpucolt és felkarikázott sárgarépát és a fehérrépát,zöldbabot és a kockára vágott burgonyát.

Apróra vágott petrezselyemzöldjével,sóval,borssal,pirospaprikával fűszerezzük. Felöntjük vízzel és és a zöldségeket puhára pároljuk.

Az ömlesztett sajtot és tejfölt kevés forró levessel és a liszttel simára keverjük,vágott kaporral ízesítjük és behabarjuk vele a levest.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is