Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 30 dkg füstölt hús vagy füstölt csülök 30 dkg füstölt kolbász 1 kg savanyú káposzta 1-2 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma só, pirospaprika, bors, őrölt kömény olaj liszt tejföl Elkészítése: Az apróra vágott hagymát az olajon üvegesre pároljuk, megfuttatjuk rajta a fokhagymát, bele rakjuk a pirospaprikát, rárakjuk az átmosott, elvagdosott savanyú káposztát és annyi […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2014.01.02.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 30 dkg füstölt hús vagy füstölt csülök
  • 30 dkg füstölt kolbász
  • 1 kg savanyú káposzta
  • 1-2 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • só, pirospaprika, bors, őrölt kömény
  • olaj
  • liszt
  • tejföl


Elkészítése:

Az apróra vágott hagymát az olajon üvegesre pároljuk, megfuttatjuk rajta a fokhagymát, bele rakjuk a pirospaprikát, rárakjuk az átmosott, elvagdosott savanyú káposztát és annyi vízzel felengedjük, amennyi levest szeretnénk. Feltesszük főni. Borssal ízesítjük. Pici sót is teszünk bele, de a sóval óvatosan!

Felkockázzuk a füstölt húst, karikára vágjuk a kolbászt. Amikor a káposzta félig megpuhult, hozzáadjuk a füstölt húst. A kolbászt csak a végén főzzük bele.
A tejfölből és lisztből híg habarást készítünk, majd behabarjuk vele a levest. Az egészet összeforraljuk. Ha szükséges, sózzuk, borsozzuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Szilveszteri receptek Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is