Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 10 dkg brokkoli 10 dkg karfiol 10 dkg kelbimbó 10 dkg cukorborsó 10 dkg kukorica(konzerv) 10 dkg gomba Kis ételézesítô(vegeta) 3-4 db tojás Só, bors, szerecsendió, 8-10 db koktélparadicsom 10 dkg reszelt sajt Elkészítése: A brokkolit, a karfiolt, a kelbimbót és a borsót forrásban lévő vegetás vízben előfőzzük. Közben tűzálló edénybe tesszük a kockákra vágott gombát és a kukoricát. A […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
balazsmegyeri
Beküldte: 2014.01.13.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 10 dkg brokkoli
  • 10 dkg karfiol
  • 10 dkg kelbimbó
  • 10 dkg cukorborsó
  • 10 dkg kukorica(konzerv)
  • 10 dkg gomba
  • Kis ételézesítô(vegeta)
  • 3-4 db tojás
  • Só, bors, szerecsendió,
  • 8-10 db koktélparadicsom
  • 10 dkg reszelt sajt


Elkészítése:

A brokkolit, a karfiolt, a kelbimbót és a borsót forrásban lévő vegetás vízben előfőzzük. Közben tűzálló edénybe tesszük a kockákra vágott gombát és a kukoricát.

A tojásfehérjéből kemény habot verünk, hozzáadjuk a sárgáját, majd fűszerezzük. Miután leöntöttük a vizet a zöldségekről, beleöntjük őket a tűzálló tálba és elkeverjük a gombával és a kukoricával. Ráöntjük a tojáshabot, majd összekeverjük.

A tetejére rászórjuk a paradicsomot, majd megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben kb fél óráig sütjük.
[box style=”info”]Könnyű vacsorának, vagy akár köretként is fogyasztható.[/box]

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
balazsmegyeri
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is