Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Fagylalt receptek

Cseresznyés vienetta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A cseresznyét kimagozzuk, majd kevés vízzel és cukorral feltesszük főni, amíg sűrű szirupot nem kapunk. A tejszínhabot felverjük, majd Folpackkal kibélelünk egy őzgerincformát. A formát egy picit meglocsoljuka sziruppal, rá a tejszín, utána megint a szirup. Ha elfogy, fagyasztóba tesszük.Küldte: Horváth Viktória. Köszönjük!

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.07.03.

Hozzávalók

Elkészítése

A cseresznyét kimagozzuk, majd kevés vízzel és cukorral feltesszük főni, amíg sűrű szirupot nem kapunk. A tejszínhabot felverjük, majd Folpackkal kibélelünk egy őzgerincformát. A formát egy picit meglocsoljuka sziruppal, rá a tejszín, utána megint a szirup. Ha elfogy, fagyasztóba tesszük.Küldte: Horváth Viktória. Köszönjük!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is