Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg sertéshús 0,5 kg gomba pirospaprika olaj 2 vöröshagyma majoránna, só, bors 3 dl tejföl 1 ek liszt Elkészítése: A húst vékony csíkokra vágjuk. Az olajat felmelegítjük, megdinszteljük a kockára vágott vöröshagymát. Rátesszük a pirospaprikát, a húst és a gombát. Fűszerezzük. Fedő alatt készre főzzük. A tejfölt kikeverjük a liszttel, behabarjuk vele a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Balog Erika
Beküldte: 2014.01.14.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg sertéshús
  • 0,5 kg gomba
  • pirospaprika
  • olaj
  • 2 vöröshagyma
  • majoránna, só, bors
  • 3 dl tejföl
  • 1 ek liszt


Elkészítése:

A húst vékony csíkokra vágjuk. Az olajat felmelegítjük, megdinszteljük a kockára vágott vöröshagymát. Rátesszük a pirospaprikát, a húst és a gombát. Fűszerezzük. Fedő alatt készre főzzük.

A tejfölt kikeverjük a liszttel, behabarjuk vele a húst. Összefőzzük.

Rizzsel, galuskával, tésztával is tálalhatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Balog Erika
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is