Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: fél kg sárgaborsó fél kg bármilyen (füstölt) hús (én füstölt húsos csontot használtam) só (kevés kell bele, mert a hústól sós lesz) 1 nagy fej vöröshagyma olaj 1 ek liszt Elkészítése: A sárgaborsót előző este vízbe áztatjuk. Egy nagy fazékba beletesszük a sárgaborsót és a füstölt húst. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Fedő alatt […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Balog Erika
Beküldte: 2014.01.19.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • fél kg sárgaborsó
  • fél kg bármilyen (füstölt) hús (én füstölt húsos csontot használtam)
  • só (kevés kell bele, mert a hústól sós lesz)
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • olaj
  • 1 ek liszt


Elkészítése:

A sárgaborsót előző este vízbe áztatjuk.

Egy nagy fazékba beletesszük a sárgaborsót és a füstölt húst. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Fedő alatt puhára főzzük.

Ha elkészült, kivesszük a húst és a levest összeturmixoljuk. Egy kis edénybe olajat teszünk, ebbe kerül bele a felkockázott vöröshagyma, majd megpirítjuk. Liszttel megszórjuk, felöntjük vízzel és mehet a levesbe. Felforraljuk (én még ezt is összeturmixoltam, hogy ne legyenek véletlenül se benne hagyma darabok). Az elkészült levest a hússal és főtt levestésztával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Balog Erika
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is