Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gulyáslevesek

Leves receptek

Füstös gulyás

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg sertés dagadó (vagy lapocka) fél füstölt száraz kolbász 2 ujjnyi füstölt hús (tarja, oldalas) 1 nagy fej hagyma 1 paradicsom 1 kápia paprika 4 sárgarépa 2 fehérrépa 4 nagyobb burgonya csipetke só bors pirospaprika 2 ek libazsír Elkészítése: Egy nagyobb lábosban felolvasztottam a zsírt, erre került az apróra vágott vöröshagyma. Megszórtam paprikával, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2014.01.27.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertés dagadó (vagy lapocka)
  • fél füstölt száraz kolbász
  • 2 ujjnyi füstölt hús (tarja, oldalas)
  • 1 nagy fej hagyma
  • 1 paradicsom
  • 1 kápia paprika
  • 4 sárgarépa
  • 2 fehérrépa
  • 4 nagyobb burgonya
  • csipetke
  • bors
  • pirospaprika
  • 2 ek libazsír


Elkészítése:

Egy nagyobb lábosban felolvasztottam a zsírt, erre került az apróra vágott vöröshagyma. Megszórtam paprikával, hozzáadtam az apróra vágott paradicsomot és paprikát, végül pedig az előzőleg már kockára vágott húsokat (füstölt húst és kolbászt is).

Jól megsóztam, borsoztam majd fehéredésig pároltam. Hozzáadtam a karikázott zöldségeket, majd felöntöttem zöldséglével (lehet leveskockából készült is). Jó órán keresztül főztem. Amikor a hús már kezdett puhulni, beletettem a kockákra vágott burgonyát és a csipetkét is, amit további fél órán keresztül főztem, és ízesítettem sóval, borssal.
Tálaláskor tejföllel ízesítettem.

[box style=”info”]A füstölt húsoktól nagyon finom íze lesz a levesnek.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is