Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Gombával, májjal töltött csirkecomb

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 jó nagy csirkecomb 4 zsemle 10 dkg gomba 10 dkg csirkemáj 1 tojás 1 kis fej vöröshagyma só bors majoránna petrezselyem ételízesítő étolaj Elkészítése: A csirkecombokat tisztítás után besózzuk, kicsit állni hagyjuk, bőrüket óvatosan fellazítjuk. A gombát, májat, vöröshagymát megpucoljuk és apró kockákra vágjuk. A zsemléket beáztatjuk, a petrezselymet finomra aprítjuk. 2-3 evőkanál […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
180 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
christie
Beküldte: 2014.01.28.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 jó nagy csirkecomb
  • 4 zsemle
  • 10 dkg gomba
  • 10 dkg csirkemáj
  • 1 tojás
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • bors
  • majoránna
  • petrezselyem
  • ételízesítő
  • étolaj


Elkészítése:

A csirkecombokat tisztítás után besózzuk, kicsit állni hagyjuk, bőrüket óvatosan fellazítjuk.

A gombát, májat, vöröshagymát megpucoljuk és apró kockákra vágjuk. A zsemléket beáztatjuk, a petrezselymet finomra aprítjuk. 2-3 evőkanál olajon a hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a gombát és addig pároljuk, amíg a leve elfő. Beletesszük a májat, majd a máj fehéredéséig pirítjuk (kb 2-3 perc). Rászórjuk a fűszereket, petrezselymet, jól átkeverjük, majd a kinyomkodott zsemlékkel és a tojással jól összedolgozzuk.

Megtöltjük a combokat, majd alufóliával fedett tepsiben kb 180 fokos sütőben 1,5 órát sütjük. Levesszük az alufóliát róla és néha meglocsolva szép pirosra pirítjuk.
[box style=”info”]Párolt káposztával az igazi.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
christie
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is