Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Felfújtak

Barackfelfújt

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

2 db tojásfehérjét 3 púpozott evőkanál cukorral és 3 evőkanál baracklekvárral simára keverünk. Még 4 db tojásfehérjét kemény habbá verünk, és hozzáadjuk a felfújt masszához. Egy csipetnyi sót is szórunk bele, majd az egészet alaposan kizsírozott őzgerincformába töltjük. A forró sütőben egy tepsibe kétujjnyi magasan vizet öntünk, és ha a víz már megmelegedett, a felfújt […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.07.08.

Hozzávalók

Elkészítése

2 db tojásfehérjét 3 púpozott evőkanál cukorral és 3 evőkanál baracklekvárral simára keverünk. Még 4 db tojásfehérjét kemény habbá verünk, és hozzáadjuk a felfújt masszához. Egy csipetnyi sót is szórunk bele, majd az egészet alaposan kizsírozott őzgerincformába töltjük.

A forró sütőben egy tepsibe kétujjnyi magasan vizet öntünk, és ha a víz már megmelegedett, a felfújt masszával félig teli formát beleállítjuk. A sütőben így 35-40 percig gőzöljük. Félidőben takarjuk le a tetejét, nehogy megégjen. Ha elkészült, tálra borítjuk, és vízzel hígított, rummal ízesített forró baracklekvárral körülöntjük. Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is