Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A patiszont megtisztítom, közepét kivájom. A zöldségeket feldarabolom, a virslit felkarikázom. A hagymát olajon megpárolom, ráteszem a darabolt zöldségeket és a virslit, majd puhára párolom. A végén hozzáadom a petrezselyemzöldet. Sóval, borssal, vegetával ízesítem, majd tojássárgájával összekeverem, de ezzel már nem párolom tovább. A patiszont kívül-belül megsózom, és beletöltöm az elkészített tölteléket. Olajozott tepsibe rakom, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.07.08.

Hozzávalók

Köret:

Elkészítése

A patiszont megtisztítom, közepét kivájom. A zöldségeket feldarabolom, a virslit felkarikázom. A hagymát olajon megpárolom, ráteszem a darabolt zöldségeket és a virslit, majd puhára párolom. A végén hozzáadom a petrezselyemzöldet. Sóval, borssal, vegetával ízesítem, majd tojássárgájával összekeverem, de ezzel már nem párolom tovább.

A patiszont kívül-belül megsózom, és beletöltöm az elkészített tölteléket. Olajozott tepsibe rakom, melléteszem a köretnek szánt burgonyát, majd alufóliával letakarom és beteszem a sütőbe. Kb. 30-35 perc után leveszem a fóliát, ráteszem a joghurtot, majd a reszelt sajtot, és pirosra sütöm.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is