Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg túró 2 kisebb fej vöröshagyma 1 kk só 1 nagy csipet őrölt bors 1 tk őrölt pirospaprika 2 tk tejföl Elkészítése: A hagymát alaposan megtisztítjuk és nagyon apróra kockázzuk. A túrót jól áttörjük, hozzáadjuk a hagymát, a sót, borsot, a paprikát, alaposan összekeverjük, legvégül a tejföllel krémesítjük. Pár órát hűtőben pihentetjük, de […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Andrea Papikné Veress
Beküldte: 2014.02.06.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg túró
  • 2 kisebb fej vöröshagyma
  • 1 kk só
  • 1 nagy csipet őrölt bors
  • 1 tk őrölt pirospaprika
  • 2 tk tejföl


Elkészítése:

A hagymát alaposan megtisztítjuk és nagyon apróra kockázzuk. A túrót jól áttörjük, hozzáadjuk a hagymát, a sót, borsot, a paprikát, alaposan összekeverjük, legvégül a tejföllel krémesítjük.

Pár órát hűtőben pihentetjük, de még jobb egy egész éjszakát, hogy az ízek jól összeérjenek. Friss kenyérrel kínáljuk.
[box style=”info”]Érdemes pár órát hagyni érni, így lesz igazán jól érezhető benne a hagyma.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Andrea Papikné Veress
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is