Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg csirkemellfilé 0,5 dl napraforgó olaj 1 nagy vöröshagyma 700 g lecsó 1 kávéskanál só bors ízlés szerint 5 dkg füstölt szalonna 1 teáskanál fűszerpaprika Tarhonya: 30 dkg tarhonya 1 dl napraforgó olaj 1 l víz 1 kk só Elkészítése: A filé mindkét oldalát besózzuk és kevés olajon elősütjük, majd tányérra szedjük és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Ellak
Beküldte: 2014.02.23.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemellfilé
  • 0,5 dl napraforgó olaj
  • 1 nagy vöröshagyma
  • 700 g lecsó
  • 1 kávéskanál só
  • bors ízlés szerint
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 1 teáskanál fűszerpaprika

Tarhonya:

  • 30 dkg tarhonya
  • 1 dl napraforgó olaj
  • 1 l víz
  • 1 kk só


Elkészítése:

A filé mindkét oldalát besózzuk és kevés olajon elősütjük, majd tányérra szedjük és félretesszük.

A hagymát kettévágjuk, felszeleteljük, a szalonnát apróra vágjuk és megsütjük a hagymával, majd ehhez adjuk a lecsót, a húsokat beletesszük, fűszerezzük és kb 10 perc alatt puhára főzzük.

Kevés olajon megpirítjuk a tarhonyát, felöntjük a vízzel, sózzuk és puhára főzzük. Amikor megfőtt, lefedjük és pár percig hagyjuk állni.
[box style=”info”]A lecsót saját paradicsomból és paprikából főztük be, de a bolti is jó.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Ellak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is