Elkészítése
Hozzávalók:
- 5 tojás (keményre főzve)
- 3 ek majonéz
- 1 tk mustár
- 8 dkg puha vaj
- 1 ág friss kakukkfű
- snidling
- 2 szál újhagyma
- só
- őrölt fehér bors
Elkészítése:
Aprító gépbe tesszük a feldarabolt kemény tojásokat, karikára vágott újhagymákat, majonézt és mustárt kanalazunk rá, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és kakukkfű levélkéket tépkedünk bele. Az egész kence selymességét a jó minőségű vajjal koronázzuk.
Gyors fordulaton krémesítjük az egészet, frissen aprított snidlinget forgatunk bele és hűtőbe téve hagyjuk az ízeket összeérni.
Ropogós pirítóssal kínáltam, sok salátával, idényzöldséggel.
Kötényeket felkötni! Jó alkotást!
