Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: Tésztához: 6 db tojás 6 ek porcukor 6 ek liszt 1 cs sütőpor Krémhez: 6 dl tej 2 cs tejszínízű pudingpor 15 dkg porcukor 25 dkg vaj 15 dkg étcsoki Elkészítése: A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzá adjuk a sütőporral elkevert lisztet. 22×30 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, a piskóta masszát 3 részre osztjuk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Balog Erika
Beküldte: 2014.03.09.

Elkészítése

Hozzávalók:
Tésztához:

  • 6 db tojás
  • 6 ek porcukor
  • 6 ek liszt
  • 1 cs sütőpor

Krémhez:

  • 6 dl tej
  • 2 cs tejszínízű pudingpor
  • 15 dkg porcukor
  • 25 dkg vaj
  • 15 dkg étcsoki


Elkészítése:

A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzá adjuk a sütőporral elkevert lisztet. 22×30 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, a piskóta masszát 3 részre osztjuk és kisütjük.

A kihűlt piskótát hosszában elvágjuk, így 6 lapunk lesz.

A krém elkészítése:

A puding port a cukorral, tejjel simára keverjük és sűrűre főzzük, hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt, hozzákeverjük a vajat.

A piskóta csíkokat egymás után megtöltjük a krémmel. Minden lapot olvasztott csokival meglocsolunk.

A süti oldalát és tetejét is megkenjük a krémmel, olvasztott csokival csurgatjuk le.

Pár órára hűtőbe tesszük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Balog Erika
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is