Elkészítése
Hozzávalók:
- 1 nagy burgonya
- 2 tojás
- 1 szál újhagyma
- 1 vékony szelet füstölt szalonna
- 4-5 karika füstölt kolbász
- só, őrölt bors
- pici kapor
Elkészítése:
Burgonyákat megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk.
Serpenyőben megpirítjuk a vékony csíkokra vágott füstölt szalonnát, aminek a zsírján megpirítjuk a krumplit. Újhagymát és füstölt kolbászt karikázunk mellé, sózzuk- borsozzuk, majd felvert tojással leöntve készre sütjük
Jó kis házi savanyúsággal, ropogós héjú friss kenyérrel, azon melegében kínáljuk.
Kötényeket felkötni! Jó étvágyat!
[box style=”info”]”Reggelizz úgy mint egy király”… tartja egy régi mondás. Az ajánlatom, nem éppen királyi, de hogy kiadós az egészen bizonyos 😀 Na villázzuk be gyorsan ![/box]
