Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Piskóták

Házi töltött piskóta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A porcukrot a tojássárgájával habosra keverjük, hozzáadunk 4 evőkanál forró vizet, majd a lisztet, kakaóport, sütőport, és végül a tojások felvert habját. A masszát vajazott, lisztezett tepsibe öntjük, és 180 fokon tűpróbáig sütjük. Amíg a tészta sül, elkészítjük a tölteléket. A lisztet a cukorral, vaníliás cukorral, tojással és tejjel simára keverjük, majd sűrű péppé főzzük. […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.07.12.

Alaphoz

Krémhez

Elkészítése

A porcukrot a tojássárgájával habosra keverjük, hozzáadunk 4 evőkanál forró vizet, majd a lisztet, kakaóport, sütőport, és végül a tojások felvert habját. A masszát vajazott, lisztezett tepsibe öntjük, és 180 fokon tűpróbáig sütjük.

Amíg a tészta sül, elkészítjük a tölteléket. A lisztet a cukorral, vaníliás cukorral, tojással és tejjel simára keverjük, majd sűrű péppé főzzük. Kihűlés után belekeverjük a vajjal habosra kikevert porcukrot.

A kihűlt tésztát kettévágjuk, és a krémmel megtöltjük. A tetejét házi meggybefőttel díszítettem. Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is