Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Sertésszeletek

Rántott karaj medvehagymás, szezámmagos panírban

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 szelet karaj 6-8 levél medvehagyma 1 ek szezámmag 2 tojás 4 ek liszt+ a panírozáshoz zsemlemorzsa só Elkészítése: A húsokat megtisztítjuk, sózzuk. A medvehagymát megmossuk, apróra vágjuk. A zsemlemorzsát összekeverjük a szezámmaggal. A 4 ek lisztet összekeverjük a tojásokkal, hogy palacsintatészta sűrűségű legyen. Belekeverjük a medvehagymát. A húsokat lisztbe, a medvehagymás masszába, majd […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
kovacsnekrisztinacsutoras
Beküldte: 2014.04.12.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj
  • 6-8 levél medvehagyma
  • 1 ek szezámmag
  • 2 tojás
  • 4 ek liszt+ a panírozáshoz
  • zsemlemorzsa


Elkészítése:

A húsokat megtisztítjuk, sózzuk. A medvehagymát megmossuk, apróra vágjuk. A zsemlemorzsát összekeverjük a szezámmaggal. A 4 ek lisztet összekeverjük a tojásokkal, hogy palacsintatészta sűrűségű legyen. Belekeverjük a medvehagymát.

A húsokat lisztbe, a medvehagymás masszába, majd a szezámmagos zsemlemorzsába forgatjuk és bő, forró olajban kisütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tavasz Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
kovacsnekrisztinacsutoras
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is