Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Karamellás sütik

Krémes sütik

Dupla karamellás sütemény

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: Tészta: 6 tojás 12,5 dkg margarin 6 ek cukor 6 ek liszt fél cs sütőpor Krém: 6 dl tej 2 cs karamellás pudingpor 2 cs karamellás cukor 12,5 dkg margarin 1 ek liszt 5 ek cukor Tetejére: 3 dl habtejszín Elkészítése: A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját habosra keverjük a margarinnal és a cukorral, beletesszük […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2014.04.19.

Elkészítése

Hozzávalók:
Tészta:

  • 6 tojás
  • 12,5 dkg margarin
  • 6 ek cukor
  • 6 ek liszt
  • fél cs sütőpor

Krém:

  • 6 dl tej
  • 2 cs karamellás pudingpor
  • 2 cs karamellás cukor
  • 12,5 dkg margarin
  • 1 ek liszt
  • 5 ek cukor

Tetejére:

  • 3 dl habtejszín

Elkészítése:

A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját habosra keverjük a margarinnal és a cukorral, beletesszük a lisztet és a sütőport, majd a tojásfehérje keményre vert habját. Előmelegített sütőben megsütjük 180 fokon egy 25*35 cm-es tepsiben.

A tejet feltesszük a tűzre, beletesszük a margarint, a karamellás cukrot és a lisztet. A pudingot kevés tejjel és a cukorral elkeverjük és beleöntjük a tejbe, majd állandó keverés mellett sűrűre főzzük. Ne ijedjünk meg, ha a karamellás cukor nem olvad el, direkt ez a jó benne.

Rásimítjuk a kihűlt tésztára. A tetejére felverjük keményre a tejszínt és a krémre kenjük, majd a tetejét megszórjuk csokoládé forgáccsal vagy kakaóporral.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is