Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 30 dkg kolbász 25 dkg zöldborsó 25 kg zöldbab 1 közepes db vöröshagyma 5 ek napraforgó olaj 2 teáskanál fűszerpaprika 2 gerezd fokhagyma só ízlés szerint 2 db babérlevél 2 dl tejföl 1 kávéskanál mustár 2 csapott ek liszt Elkészítése: A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és az olajon megdinszteljük. Rátesszük a karikára szeletelt kolbászt, meghintjük […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2014.04.22.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 30 dkg kolbász
  • 25 dkg zöldborsó
  • 25 kg zöldbab
  • 1 közepes db vöröshagyma
  • 5 ek napraforgó olaj
  • 2 teáskanál fűszerpaprika
  • 2 gerezd fokhagyma
  • só ízlés szerint
  • 2 db babérlevél
  • 2 dl tejföl
  • 1 kávéskanál mustár
  • 2 csapott ek liszt


Elkészítése:

A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és az olajon megdinszteljük. Rátesszük a karikára szeletelt kolbászt, meghintjük fűszerpaprikával és kicsit pirítjuk.

Hozzáadjuk a zöldborsót és a zöldbabot felöntjük 2 l vízzel, ízlés szerint sózzuk, beledobjuk a babérlevelet és belepréseljük a megtisztított fokhagymát.

Tejfölt kikeverjük a mustárral , liszttel egy merőkanálnyi levessel.Jól kikeverjük és besűrűsítjük vele a levest.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is