Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg tarhonya 20 dkg zöldborsó 1 közepes vöröshagyma 40 dkg burgonya 20 dkg kolbász 30 dkg lecsó 1 ek fűszerpaprika só ízlés szerint 5 ek napraforgó olaj 1 l víz Elkészítése: Olajon megdinszteljük a cikkekre szeletelt hagymát. Meghintjük fűszerpaprikával, rátesszük a karikára vágott kolbászt, a zöldborsót, a kockára vágott burgonyát, a lecsót és ízlés […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2014.04.22.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg tarhonya
  • 20 dkg zöldborsó
  • 1 közepes vöröshagyma
  • 40 dkg burgonya
  • 20 dkg kolbász
  • 30 dkg lecsó
  • 1 ek fűszerpaprika
  • só ízlés szerint
  • 5 ek napraforgó olaj
  • 1 l víz


Elkészítése:

Olajon megdinszteljük a cikkekre szeletelt hagymát. Meghintjük fűszerpaprikával, rátesszük a karikára vágott kolbászt, a zöldborsót, a kockára vágott burgonyát, a lecsót és ízlés szerint sózzuk.

Ráöntjük a vizet, majd kb. 30 perc múlva hozzáadjuk a tarhonyát és felengedjük annyi vízzel amennyi ellepi. Addig főzzük amíg elfől a leve.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is