Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A feldarabolt csirkét forró olajban kissé megsütjük, majd ráöntünk 4 dl. delikáttal ízesített vizet. A felszeletelt birsalmákat kevés enyhén sós vízben puhára főzzük. A cukorból, lisztből karamellmártást készítünk, és a birsalmához adjuk. A gyümölcsös mártást a csirkéhez adjuk, és együtt még 20 percig főzzük. Párolt rizzsel tálaljuk. Megjegyzés: Egyszerű, de nagyszerű étel. Ha kicsit finomabbá szeretnénk […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.09.12.

Hozzávalók

Elkészítése

A feldarabolt csirkét forró olajban kissé megsütjük, majd ráöntünk 4 dl. delikáttal ízesített vizet. A felszeletelt birsalmákat kevés enyhén sós vízben puhára főzzük. A cukorból, lisztből karamellmártást készítünk, és a birsalmához adjuk. A gyümölcsös mártást a csirkéhez adjuk, és együtt még 20 percig főzzük. Párolt rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés: Egyszerű, de nagyszerű étel. Ha kicsit finomabbá szeretnénk tenni, akkor a birsalma mellé más gyümölcsöket is tehetünk a főzéskor.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is