Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A padlizsánt megmossuk, szárazra töröljük, és kockákra vágjuk. Az újhagymát megtisztítjuk, megmossuk, és a húsos zöldjével együtt karikákra vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk és apróra vágjuk. A paradicsomot meghámozzuk és nyolcadokra vágjuk. Az olajat megforrósítjuk, beletesszük a padlizsánt, és fedő alatt, alacsony hőfokon kb. 20 perc alatt megpároljuk. Hozzáöntünk még egy kevés olajat, felforrósítjuk, majd hozzáadjuk […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.07.14.

Hozzávalók

Elkészítése

A padlizsánt megmossuk, szárazra töröljük, és kockákra vágjuk. Az újhagymát megtisztítjuk, megmossuk, és a húsos zöldjével együtt karikákra vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk és apróra vágjuk. A paradicsomot meghámozzuk és nyolcadokra vágjuk.

Az olajat megforrósítjuk, beletesszük a padlizsánt, és fedő alatt, alacsony hőfokon kb. 20 perc alatt megpároljuk. Hozzáöntünk még egy kevés olajat, felforrósítjuk, majd hozzáadjuk az újhagymát és a fokhagymát, és alacsony hőfokon megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk a paradicsomot, és közepes-magas hőfokon, kevergetve addig főzzük, míg a képződő lé nagy része elpárolog. Sóval, borssal és cukorral ízesítjük.

A bazsalikomot apróra vágjuk, és belekeverjük. A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, leöblítjük, és összekeverjük a zöldségekkel. A tetejét sajttal szórjuk meg.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is