Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Süllő szalonnával, fokhagymával spékelve

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 db 1,5-2 kg-os süllő 20 dkg kolozsvári szalonna 3-4 gerezd fokhagyma só 1 pohár tejföl Elkészítése: A süllőt megtisztítjuk és beirdaljuk. Sózzuk kívül-belül. Csíkokra szeljük a szalonnát és a fokhagymát is. Megtűzdeljük velük a halat. Minden vágásba kerüljön szalonna és fokhagyma is. Kizsírozott tepsibe tesszük és előmelegített sütőben, közepes hőfokon sütjük 15 percig. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Drága
kovacsnekrisztinacsutoras
Beküldte: 2014.04.24.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 db 1,5-2 kg-os süllő
  • 20 dkg kolozsvári szalonna
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 1 pohár tejföl


Elkészítése:

A süllőt megtisztítjuk és beirdaljuk. Sózzuk kívül-belül. Csíkokra szeljük a szalonnát és a fokhagymát is. Megtűzdeljük velük a halat.

Minden vágásba kerüljön szalonna és fokhagyma is. Kizsírozott tepsibe tesszük és előmelegített sütőben, közepes hőfokon sütjük 15 percig. Rákenjük a tejfölt és visszatesszük a sütőbe, amíg rápirul.

[box style=”info”]Nagyon finom, ünnepi étel. Nálunk Szenteste nem múlhat el nélküle.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Karácsonyi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Drága Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
kovacsnekrisztinacsutoras
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is