Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Brassói

Pörkölt, tokány, pecsenye

Brassói aprópecsenye

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 60 dkg sertés tarja vagy lapocka 1 kk piros paprika bors darált kömény 3-4 gerezd fokhagyma só majoránna burgonya olaj Elkészítése: A húst csíkokra vágjuk, majd forró olajon átsütjük. Fűszerezzük ízlés szerint, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, felöntjük kevés vízzel és fedő alatt puhára pároljuk. A végén adunk hozzá csipetnyi majoránnát, majd hagyjuk, hogy a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
lara
Beküldte: 2014.04.28.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 60 dkg sertés tarja vagy lapocka
  • 1 kk piros paprika
  • bors
  • darált kömény
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • majoránna
  • burgonya
  • olaj

Elkészítése:

A húst csíkokra vágjuk, majd forró olajon átsütjük. Fűszerezzük ízlés szerint, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, felöntjük kevés vízzel és fedő alatt puhára pároljuk. A végén adunk hozzá csipetnyi majoránnát, majd hagyjuk, hogy a leve elfőjön.

A burgonyát megtisztítjuk, majd összevágjuk és olajban kisütjük.

Hasábburgonyával és tartármártással tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
lara
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is