Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Savanyú káposztával töltött csirkecomb

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 8 db csirkecomb 1 kg savanyú káposzta 15 dkg húsos füstölt szalonna só bors őrölt kömény kb. 3 evőkanál olívaolaj Elkészítése: A csirkecombot bőrét fellazítjuk, majd besózzuk és félretesszük őket. A savanyú káposztát kinyomkodjuk, ha nagyon savanyú, akkor átöblítjük vízzel, majd apróra vágjuk. Egy pici olíva olajon megpirítjuk az apróra vágott szalonnát, majd rátesszük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
anyuli60
Beküldte: 2014.05.05.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 8 db csirkecomb
  • 1 kg savanyú káposzta
  • 15 dkg húsos füstölt szalonna
  • bors
  • őrölt kömény
  • kb. 3 evőkanál olívaolaj


Elkészítése:

A csirkecombot bőrét fellazítjuk, majd besózzuk és félretesszük őket.

A savanyú káposztát kinyomkodjuk, ha nagyon savanyú, akkor átöblítjük vízzel, majd apróra vágjuk. Egy pici olíva olajon megpirítjuk az apróra vágott szalonnát, majd rátesszük a káposztát. Sózzuk, borsozzuk, majd meghintjük őrölt köménnyel. Felöntjük 0,5 dl vízzel, majd fedő alatt negyed óráig pároljuk.

Amikor kész, levesszük a tűzről és hagyjuk hűlni. Ha kihűlt, a csirkecombok bőre alá töltjük. Sütőzacskóba tesszük, ráöntjük a maradék olíva olajat és 180 fokos sütőben szép pirosra sütjük.

[box style=”info”]Lehet egész combokat is megtölteni, nekem most csak felső csirkecombom volt.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
anyuli60
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is