Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütés nélküli receptek

Házi franciakrémes, sütés nélkül

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 csomag háztartási keksz/Nagyobb csomag, tepsi függő/ A habhoz: 2 csomag vaníliás cukor 1,5 l habtejszín A krémhez: 25 dkg margarin 20 dkg porcukor 8 dl tej 3 csomag vaníliás pudingpor (főzős) ízlés szerint cukor A mázhoz: 10 dkg tortabevonó 2 ek olaj Elkészítése: A pudingokat 5 dkg cukorral megfőzzük a 8 dl tejben, majd hagyjuk kihűlni. Amíg hűl a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Erzsébet Bán
Beküldte: 2014.05.13.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 csomag háztartási keksz/Nagyobb csomag, tepsi függő/

A habhoz:

  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 1,5 l habtejszín

A krémhez:

  • 25 dkg margarin
  • 20 dkg porcukor
  • 8 dl tej
  • 3 csomag vaníliás pudingpor (főzős)
  • ízlés szerint cukor

A mázhoz:

  • 10 dkg tortabevonó
  • 2 ek olaj


Elkészítése:

A pudingokat 5 dkg cukorral megfőzzük a 8 dl tejben, majd hagyjuk kihűlni. Amíg hűl a margarint habosra keverjük a porcukorral, majd a kihűlt pudinghoz adjuk.

A tepsi alját kirakjuk a keksz felével, majd óvatosan rákenjük a krémet. A vaníliás cukorral kemény habot verünk a tejszínből, majd a krém tetejére simítjuk. Erre jön még egy sor keksz, majd a gőz felett olajjal felolvasztott tortabevonó. ]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Erzsébet Bán
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is