Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 bajor perec olíva olaj vaj 4-5 retek koktél paradicsom kígyó uborka 1 maréknyi bébi spenót Az öntethez: olíva olaj tárkony ecet só, bors 1 ek mustár 1 ek méz Sztori: Nemrég volt szerencsém Bajorországban néhány napot eltöltenem. Az oktatáson amin részt vettünk a szünetekben bajor perecet kínáltak, amit félbevágva, fűszeres vajjal megkenve tálaltak. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2014.05.22.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 bajor perec
  • olíva olaj
  • vaj
  • 4-5 retek
  • koktél paradicsom
  • kígyó uborka
  • 1 maréknyi bébi spenót

Az öntethez:

  • olíva olaj
  • tárkony ecet
  • só, bors
  • 1 ek mustár
  • 1 ek méz

Sztori:

Nemrég volt szerencsém Bajorországban néhány napot eltöltenem. Az oktatáson amin részt vettünk a szünetekben bajor perecet kínáltak, amit félbevágva, fűszeres vajjal megkenve tálaltak. Mit ne mondjak, nekem nagyon bejött. Az ötlet tulajdonképpen innen származik. Próbáljátok ki a perecet kicsit megpirítva és salátába keverve.

Elkészítése:

A perecet felkarikázzuk, majd egy kis olíva olaj és vaj keverékében megpirítjuk. Félretesszük, majd elkészítjük a salátát.

A retket és az uborkát felkarikázzuk, a paradicsomokat elfelezzük.

Az öntet hozzávalót elkeverjük, majd a salátára öntjük. Ehhez adjuk a pirított perec karikákat és a bébi spenótot.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is