Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 8 db csirkecomb 350 g tejföl 1 ek mustár 1 ek ételízesítő bors ízlés szerint 3 gerezd fokhagyma 5 dkg olvasztott vaj 1 dl napraforgó olaj 20 dkg reszelt sajt Elkészítése: Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat. A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2014.06.05.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 8 db csirkecomb
  • 350 g tejföl
  • 1 ek mustár
  • 1 ek ételízesítő
  • bors ízlés szerint
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 5 dkg olvasztott vaj
  • 1 dl napraforgó olaj
  • 20 dkg reszelt sajt


Elkészítése:

Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat.

A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba.

Tepsibe szorosan egymás mellé tesszük, fóliával letakarjuk, és forró sütőben (220 fokon) 40 percig sütjük.

Utána megszórjuk sajttal, és fólia nélkül sütjük tovább, míg a sajt szépen rápirul.

Nagyon finom vasárnapi ebéd készült belőle!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is