Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húsos csontot vegetás vízben főzzük, amíg a hús leválik a csontról. A répát, gyökeret és zellert nagylyukú reszelőn lereszeljük, majd kevés húslében megpároljuk. Hozzáadunk egy kevés olajat és megszórjuk tárkonnyal vagy lestyánnal. A csontokat kiszedjük, és a húst lefejtjük róla (vagy maradhat benne, ha kisebbre van vágva, akkor mindenki magának szedegetheti le). A levesbe […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.07.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A húsos csontot vegetás vízben főzzük, amíg a hús leválik a csontról. A répát, gyökeret és zellert nagylyukú reszelőn lereszeljük, majd kevés húslében megpároljuk. Hozzáadunk egy kevés olajat és megszórjuk tárkonnyal vagy lestyánnal.

A csontokat kiszedjük, és a húst lefejtjük róla (vagy maradhat benne, ha kisebbre van vágva, akkor mindenki magának szedegetheti le). A levesbe öntjük a reszelt és főtt zöldségeket, majd egy marék rizst is hozzáadunk, és addig főzzük, amíg a rizs megpuhul.

A végén a tejfölbe belekeverjük a tojást és a citromlevet, majd ezzel habarjuk be a levest. A citromlevet tálaláskor mellé készítjük, így mindenki saját ízlése szerint ízesítheti a levest.

Friss, üdítő leves. Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is