Elkészítése
Hozzávalók:
Piskótához:
- 8 tojás
- 8 evőkanál cukor
- 8 evőkanál liszt
- fél zacskó sütőpor
Krémhez:
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- fél liter tej
- 25 dkg margarin
- baracklekvár
- magozott cseresznye
- 1 csomag babapiskóta
- 2 dl kávé
Tetejére:
- fél liter habtejszín
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskótát sütünk egy közepes tepsiben.
Ha a piskóta kihűlt, vékonyan megkenjük baracklekvárral, majd a kávéban megáztatjuk a babapiskótát és a lekvár tetejére helyezzük sorban.
Megfőzzük a pudingot. Ha kihűlt hozzákeverjük a margarint. A krémet rákenjük a babapiskótára, majd magozott cseresznyét vagy meggyet teszünk rá sorban.
A tetejére felvert tejszín simítunk, majd csoki darabokkal díszítjük. Pár órára tegyük hűvös helyre, majd szeletekre vágva tálaljuk.
[box style=”info”]Szerintem meggyel, málnával, eperrel is el lehet készíteni.[/box]


