Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 40 dkg csirkemell 15 dkg rókagomba (nyulica) só, bors bazsalikom (legjobb, ha friss) cayenne bors 1 gerezd fokhagyma 1 ek. méz 2 dl főzőtejszín 15 g krémsajt 1 ek vaj Elkészítése: A rókagombát megtisztítjuk, szárazra töröljük, majd kevés vajon lepirítjuk, hozzáadjuk a mézet, és karamellizáljuk. A rókagomba sok levet ereszt, így nem feltétlenül kell hozzá […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Eszter Virág
Beküldte: 2014.06.20.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 40 dkg csirkemell
  • 15 dkg rókagomba (nyulica)
  • só, bors
  • bazsalikom (legjobb, ha friss)
  • cayenne bors
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 ek. méz
  • 2 dl főzőtejszín
  • 15 g krémsajt
  • 1 ek vaj


Elkészítése:

A rókagombát megtisztítjuk, szárazra töröljük, majd kevés vajon lepirítjuk, hozzáadjuk a mézet, és karamellizáljuk. A rókagomba sok levet ereszt, így nem feltétlenül kell hozzá vizet önteni.

Ezután a gombát felöntjük tejszínnel, hozzáadjuk a krémsajtot, kevés sót, borsot, friss bazsalikomot és a cayenne borsot. Végül ezt összefőzzük.

A csirkemelleket fűszerezzük, majd natúran kevés olajon megpirítjuk. A húsokat leöntjük a mártással, és tálaljuk.

Köretként felszolgálhatunk rizst, párolt zöldséget és akár salátát is. 🙂

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tavasz Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Eszter Virág
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is