Elkészítése
Hozzávalók:
Piskótához:
- 6 tojás
- 6 ek liszt
- 1 ek kakaópor
- 1 ek víz
- késhegynyi sütőpor
Krémhez:
- 4 dl tej
- 1 cs tejszínízű pudingpor
- 10 dkg kókuszreszelék
- 4 ek cukor
- 5 dkg vaj
Díszítéshez:
- 3 dl habtejszín
- 1 tk kakaópor
Elkészítése:
A piskótához az egész tojásokat a cukorral 8 percig elektromos keverővel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a vizet.
A sütőport, a kakaóport, a lisztet összekeverjük és egy fakanállal könnyedén hozzákeverjük a tojásokhoz. 180 fokra melegített sütőben egy 30*30 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük. Nedves konyharuhában feltekerjük és hagyjuk kihűlni.
A pudingport a tejjel, cukorral, felfőzzük és a margarint, kókuszreszeléket hozzákeverjük. Még meleg állapotban a tekercset megtöltjük, feltekerjük.
A tejszínhabot felverjük, felébe kakaóport keverünk és díszítjük a sütit. Csoki darabkákat is szórtam rá.


