Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kicsontozott csülök 3-4 szem fekete bors 3 lime levél 3 babérlevél só héjában főtt burgonya 10 dkg savanyú káposzta 1 doboz tejföl tetejére sajt Elkészítése: A csülköt jól megmosom és hideg vízben felteszem főni a fűszerekkel. Eközben a korábban megfőtt és meghámozott burgonyát felkarikázom. Amikor a csülök megpuhul, tetszés szerinti darabokra vágom. Én […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
180 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2014.06.27.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kicsontozott csülök
  • 3-4 szem fekete bors
  • 3 lime levél
  • 3 babérlevél
  • héjában főtt burgonya
  • 10 dkg savanyú káposzta
  • 1 doboz tejföl
  • tetejére sajt


Elkészítése:

A csülköt jól megmosom és hideg vízben felteszem főni a fűszerekkel. Eközben a korábban megfőtt és meghámozott burgonyát felkarikázom. Amikor a csülök megpuhul, tetszés szerinti darabokra vágom. Én kockáztam.

Egy jénai tál alját kicsit kizsíroztam, majd elkezdem sorba rakosgatni a belevalókat. Alulra burgonya kerül, erre jöhet a csülök hús, majd a jól átmosott savanyú káposzta. Ne felejtsünk fűszerezni. Meglocsolom tejföllel. Újabb burgonya sor, és így tovább. A tetejére már nem tettem burgonyát, de csak azért meg elfogyott. Így a felső réteget locsoltam meg a tejföllel.

Előmelegített sütőben 180 fokon sütöttem nagyjából 45-50 percig. Ekkor tettem rá a reszelt sajtot és további 10 percre visszatoltam a forró sütőbe, hogy a sajt szépen ráolvadjon az ételre.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is