Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 300 g málna 2 kis doboz málnás joghurt (2*125 g) 1 kis doboz habtejszín (200 ml) Porcukor ízlés szerint Elkészítése: A málnát megtisztítjuk, kicsit lecsöpögtetjük. Pár szemet félreteszünk a díszítéshez. Érdemes átpasszírozni, mert zavaróak lehetnek az apró magvak. Egy tálkába öntjük a joghurttal és a habtejszínnel együtt. Adhatunk hozzá ízlés szerint porcukrot, esetleg mézet. Én most […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Andrea Papikné Veress
Beküldte: 2014.07.02.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 300 g málna
  • 2 kis doboz málnás joghurt (2*125 g)
  • 1 kis doboz habtejszín (200 ml)
  • Porcukor ízlés szerint


Elkészítése:

A málnát megtisztítjuk, kicsit lecsöpögtetjük. Pár szemet félreteszünk a díszítéshez. Érdemes átpasszírozni, mert zavaróak lehetnek az apró magvak.

Egy tálkába öntjük a joghurttal és a habtejszínnel együtt. Adhatunk hozzá ízlés szerint porcukrot, esetleg mézet. Én most nem tettem bele, kicsit savanykás lett, de a melegben ez jobban esik.

Pár perc alatt összeturmixoljuk. Behűtve, pár szem málnával, mentalevéllel díszítve kínáljuk.

[box style=”info”]Nem is nevezném igazából levesnek, inkább gyümölcsös nyári hűsítőnek.
Nagyon egyszerűen és hamar elkészíthető.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ár: Nagyon olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Andrea Papikné Veress
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is