Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 60 dkg csirkemell 20 dkg pulykamáj 20 dkg vegyes gomba (laska, csiperke fehér-barna) 60 dkg kelkáposzta 50 dkg alma 0,5 dl főzőtejszín 20 dkg szeletelt bacon 4,5 dkg vaj 3 cl konyak őrölt kömény 1 dl vörösbor só, bors Elkészítése: A húst megnyitjuk, fűszerezzük sóval, borssal, konyakot öntünk rá. Egy szelet pulykamájat, gombát teszünk […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Heni05
Beküldte: 2014.07.08.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkemell
  • 20 dkg pulykamáj
  • 20 dkg vegyes gomba (laska, csiperke fehér-barna)
  • 60 dkg kelkáposzta
  • 50 dkg alma
  • 0,5 dl főzőtejszín
  • 20 dkg szeletelt bacon
  • 4,5 dkg vaj
  • 3 cl konyak
  • őrölt kömény
  • 1 dl vörösbor
  • só, bors


Elkészítése:

A húst megnyitjuk, fűszerezzük sóval, borssal, konyakot öntünk rá. Egy szelet pulykamájat, gombát teszünk rá és visszahajtjuk. Baconnal befedjük. 175°C-ra előmelegített sütőben 14 percig sütjük. A visszamaradt pecsenyelébe vörösbort adunk és beforraljuk, majd ezzel meglocsoljuk.

A kelkáposztát két ujjnyi szeletekre vágjuk és leforrázzuk. Lepirítjuk a megmaradt bacont és rárakjuk a kelkáposztát. Sóval, borssal, köménymaggal ízesítjük és főzőtejszínnel felforraljuk. Az almákat felcikkezzük és vajon pirítjuk.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Évszak: Nyár Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Heni05
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is