Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Tejszínes-mustáros hús

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg sertéscomb (de készíthetjük csirkemellből is) 1 fej vöröshagyma 1/2 dl olaj 2 dl főzőtejszín 2 ek mustár 1 kis doboz sűrített paradicsom 1 kávéskanál paprikakrém 1 kávéskanál majoránna 1 dl húslé 2 babérlevél só, bors ízlés szerint 2 ek liszt a habaráshoz Elkészítése: A húst megmossuk, csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk és majoránnával […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Bagyinszkine Molnar Eva
Beküldte: 2014.07.20.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg sertéscomb (de készíthetjük csirkemellből is)
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1/2 dl olaj
  • 2 dl főzőtejszín
  • 2 ek mustár
  • 1 kis doboz sűrített paradicsom
  • 1 kávéskanál paprikakrém
  • 1 kávéskanál majoránna
  • 1 dl húslé
  • 2 babérlevél
  • só, bors ízlés szerint
  • 2 ek liszt a habaráshoz


Elkészítése:

A húst megmossuk, csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk és majoránnával fűszerezzük.

A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és az olajon megdinszteljük. Rádobjuk a fűszerezett húst és fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a babérlevelet, paprikakrémet, a sűrített paradicsomot, felöntjük a húslével és fedő alatt puhára pároljuk.

Közben kifőzünk egy csomag tetszőleges tésztát.

A tejszínt kikeverjük a liszttel, és a mustárral, majd hozzáadjuk a húshoz. Alaposan összeforraljuk és a tésztával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Bagyinszkine Molnar Eva
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is