Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 80 dkg csirke felsőcomb 70 dkg burgonya 2 közepes vöröshagyma 3 közepes tv paprika 3 közepes paradicsom 2 dl tejföl 5 ek napraforgó olaj 1 teáskanál fűszerpaprika só ízlés szerint 10 dkg füstölt szalonna reszelt sajt a tetejére (el is maradhat) Elkészítése: A csirkecombokat megmossuk (én lehúztam a bőrét) és besózzuk. Füstölt szalonnát apróra […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2014.07.14.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 80 dkg csirke felsőcomb
  • 70 dkg burgonya
  • 2 közepes vöröshagyma
  • 3 közepes tv paprika
  • 3 közepes paradicsom
  • 2 dl tejföl
  • 5 ek napraforgó olaj
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • só ízlés szerint
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • reszelt sajt a tetejére (el is maradhat)


Elkészítése:

A csirkecombokat megmossuk (én lehúztam a bőrét) és besózzuk.

Füstölt szalonnát apróra vágjuk, és az olajon kisütjük, majd ebben a zsiradékban kisütjük a húsdarabokat.

Burgonyát héjában megfőzzük, megpucoljuk, és karikára vágjuk.

Közepes tepsit olajjal kikenünk, elterítjük benne a burgonyát, karikára vágott hagymát, paradicsomot, paprikát, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, meghintjük fűszerpaprikával.

Tetejére terítjük a megsütött csirkedarabokat, és rácsöpögtetjük a hússütésből megmaradt zsiradékot, valamint rászórjuk a sajtot. Előmelegített sütőben sütjük, amíg a húsok szépen megpirulnak, meglocsoljuk tejföllel, és még 4-5 percig sütjük.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is