Elkészítése
Az élesztőt felfuttatjuk kevés cukros tejben. A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, majd a tojással, a cukorral és a felfuttatott élesztővel összekeverjük. Kigyúrjuk, és három egyenlő részre osztjuk, majd fél órát pihentetjük.
Az egyik cipót kinyújtjuk, és a kikent tepsibe tesszük. Megkenjük lekvárral és rászórjuk a cukros dió felét. Erre jön a másik tészta, amit szintén megkenünk lekvárral és megszórunk cukros dióval, majd rátesszük a harmadik lapot. Kicsit megszurkáljuk, hogy ne púposodjon fel. Előmelegített sütőben 180 fokon tűpróbáig sütjük.
Amíg sül, elkészítjük a csokimázat.
2 evőkanál tejet és 10 dkg margarint gőz felett felolvasztunk. 10 dkg porcukrot, 1 csomag csokipudingot és 2 evőkanál kakaót összekeverünk, majd az olvasztott margarinnal simára keverjük. Csak addig kell gőzön tartani, amíg a cukor el nem olvad.
Végül bevonjuk vele a sütemény tetejét.

