Elkészítése
Hozzávalók:
- 1 egész oldalas rész
- olaj
- durvára tört bors
- só
Elkészítése:
Az oldalast bekenjük olajjal, megszórjuk sóval, majd utána beleforgatjuk a tört borsba. Tepsibe helyezzük és kemencében 160-180 fokon ropogósra sütjük.
Hozzávalók: 1 egész oldalas rész olaj durvára tört bors só Elkészítése: Az oldalast bekenjük olajjal, megszórjuk sóval, majd utána beleforgatjuk a tört borsba. Tepsibe helyezzük és kemencében 160-180 fokon ropogósra sütjük.
Hozzávalók: 1 egész oldalas rész olaj durvára tört bors só Elkészítése: Az oldalast bekenjük olajjal, megszórjuk sóval, majd utána beleforgatjuk a tört borsba. Tepsibe helyezzük és kemencében 160-180 fokon ropogósra sütjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
Hozzávalók:
Elkészítése:
Az oldalast bekenjük olajjal, megszórjuk sóval, majd utána beleforgatjuk a tört borsba. Tepsibe helyezzük és kemencében 160-180 fokon ropogósra sütjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.