Elkészítése
A tojásból, tejből, lisztből, kicsi sóval sűrű palacsinta tésztát készítünk, és belevágjuk a petrezselyemzöldet. A fagyasztott zöldségekkel jól elkeverjük, majd evőkanállal galuskákat szaggatunk belőle, amit forró olajban kisütünk.
A tojásból, tejből, lisztből, kicsi sóval sűrű palacsinta tésztát készítünk, és belevágjuk a petrezselyemzöldet. A fagyasztott zöldségekkel jól elkeverjük, majd evőkanállal galuskákat szaggatunk belőle, amit forró olajban kisütünk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A tojásból, tejből, lisztből, kicsi sóval sűrű palacsinta tésztát készítünk, és belevágjuk a petrezselyemzöldet. A fagyasztott zöldségekkel jól elkeverjük, majd evőkanállal galuskákat szaggatunk belőle, amit forró olajban kisütünk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.